Green Garden

Licinius Hortus     -uvodna stranica

 

*   Osnovno o nama

*   Linkovi

*   Kontakt

*   Ukratko o nama

 

 

Osnovno o nama

Licinius Hortus d.o.o.

OIB:45377306761

Ližnjan 34/D

Direktor           

Natalia Carraro

 

Vlasnik

Patrik Sever

Poslovanje

Komunalno uređenje i ostali hortikulturni poslovi

 

* Čistoća

* Hortikultura

 

 

Linkovi

*   http://www.liznjan.hr/

*   http://www.liznjaninfo.hr/          

 

 

Kontakti

E-mail address

licinius@green-garden.hr

           

info@green-garden.hr

 

Web adresa

http://www.green-garden.hr/

Kontakt telefon

 

098-201-125

Patrik Sever-voditelj pogona

 

 

 

Ukratko o nama

Green Garden je obrt za hortikulturne poslove osnovan 2001. godine. Poslovanje je najviše vezano za područje Općine Ližnjan sa kojom imamo ugovor o održavanju javnih površina već više od 10 godina. Dokaz je to da kontinuiran i kvalitetan rad rezultira dugogodišnjim povjerenjem. Privatni sektor pokrivamo u iznimno rijetkim okolnostima i to većinom komplicirane zahvate uklanjanja visokih stabala te održavanje okoliša oko poslovnih objekata. U općini Ližnjan pokrivamo teren od 6 mjesta (Ližnjan, Šišan,Ušićevi Dvori, Valtura, Muntić i Jadreški) u kojima brinemo o javnim površinama, parkovima i grobljima. Godišnje uređujemo preko 200 000 m2  travnatih površina te  pometamo preko 150 000 m2  javnih površina i trgova. Svakim danom izgradnjom nove infrastrukture povećavamo opseg poslova te također uvodimo nove ideje i tehnologije u poslovanje. Također u suradnji sa mještanima provodimo razne ekološke akcije te osmišljavamo nove prostore za sport rekreaciju i turizam. Svaka sugestija, pohvala ili kritika nam je dobrodošla stoga slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili telefona a mi ćemo svakako pokušati odgovoriti na vaše upite.

Godine 2012. poslovanje prebacujemo sa obrta na d.o.o. i od tada poslujemo pod novim imenom «LICINIUS HORTUS d.o.o.»  Green Garden-obrt prelazi pod poslovanje hortikulture te planiramo otvaranje vrtnog centra na području općine u narednim godinama. Licinius Hortus d.o.o. time nastavlja putove i standarde koje smo ucrtali dosadašnjim radom po imenom Green Garden.

U rujnu 2014. godine potpisan je novi četverogodišnji ugovor sa Općinom Ližnjan za usluge održavanja javnih površina dobiven na prethodnom natječaju i time nastavljamo uspješnu poslovnu suradnju koja traje od 2001. godine. Zadovoljstvo nam je napomenuti da smo jedino privatno poduzeće u Istarskoj županiji koje se bavi komunalnim uređenjem čistoće i održavanja što znači da organiziranost, stručnost i financijska rentabilnost su preduvjet sa poslovanje sa jedinicom lokalne samouprave gdje smo povoljniji i efikasniji od vlastitih pogona i poduzeća same jedinice. Preko 30% svih usluga izvršavamo mimo ugovora i bez naplate kao odgovornost prema zajednici koja nas financira a na obostrano zadovoljstvo i prije svega na zadovoljstvo svih mještana. Kako se naša mjesta šire i postaju sve veća tako se povećava i opseg poslova koje bi trebalo odraditi. Trudimo se što odgovornije pristupati svakom upitu, zamolbi ili pritužbi te ujedno molimo mještane na razumijevanje ukoliko neke zadatke je nemoguće odmah ili uopće odraditi. Ali svakako tu smo spremni na zajednički odgovor oko rješavanja istog. 

 

 

Grupa Green Garden

*  Hortikultura

*  Čistoća

*  Vrtni centar

 

 

Povratak na vrh

 

Zadnja izmjena: listopad 2014.